Disclaimer

Wij hebben de inhoud van deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Natuurlijk is het altijd mogelijk dat bepaalde informatie verouderd, niet meer juist of onvolledig is. Met het bezoeken van deze site ga je er mee akkoord dat wij in geen geval aansprakelijk zijn voor enige directe of indirecte schade.

Auteursrecht
Op de informatie op Wftvragenbank.nl berust auteursrecht. Het is niet toegestaan om deze informatie zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiƫren en/of te verspreiden in welke vorm dan ook. Bezoekers en/of gebruikers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de op de site aangeboden informatie.

Verwijzingen naar derden
WftVragenbank kan verwijzingen bevatten naar websites van derden. Bijvoorbeeld via een hyperlink, banner of button. Omdat wij geen invloed hebben op deze websites en de informatie die daar op staat, stellen wij ons niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan.

Contact
Ondervind je problemen op onze website? Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar info@wftvragenbank.nl. Wij zullen ons uiterste best doen om het probleem te verhelpen. Voor vragen over WftVragenbank, het materiaal dat op deze website staat en/of deze disclaimer kan je eveneens contact opnemen met ons via info@wftvragenbank.nl.
Last modified: Thursday, 27 February 2020, 11:27 PM