Wft Basis - oefenexamens

Deze module bevat 3 oefenexamens met elk 42 vragen. Deze examens voldoen aan de toetsmatrix van het CDFD. Alle antwoorden worden uitgebreid toegelicht. Ieder oefenexamen kan 3 keer gemaakt worden. Vanaf het moment van aanschaf is het lesmateriaal 6 maanden beschikbaar.


Prijs: € 39,- 


Bestel module


Wft Basis volledig - E-learningmodule met oefenvragen en -examens

Algemeen
Deze module bestaat uit 18 hoofdstukken, ruim 650 oefenvragen en 3 oefenexamens. Met deze lesstof bereidt u zich uitstekend voor op het officiële examen Wft Basis. In deze module krijgt u alle noodzakelijk basiskennis- en vaardigheden die u nodig heeft voor het examen. Naast de juridische en fiscale positie van de klant wordt u eveneens meegenomen in hoe een bank, verzekeraar en pensioenfonds opereert. U krijgt inzicht in hoe distributie van bank- en verzekeringsproducten kan plaats vinden en u leert de belangrijkste basisbeginselen van beleggen, consumptief- en hypothecair krediet. Uiteraard gaat de module in op de sociale- particuliere- en zakelijke verzekeringen en wordt tot slot ook nog op de wetgeving met betrekking tot de Wet op het financieel toezicht ingegaan.

De module Wft basis is voor de bovenliggende Wft-diploma’s Consumptief krediet, Hypothecair krediet, Inkomen, Schadeverzekeringen particulier, schadeverzekeringen zakelijk, Vermogen en Pensioen.

De lesstof voldoet aan de toetstermen die gelden vanaf 01.04.2019. Alle antwoorden worden uitgebreid toegelicht.

Toegang tot e-learning omgeving
Vanaf het moment van aanschaf is het lesmateriaal 6 maanden beschikbaar.

Studiebelasting
De hele cursus kent een gemiddelde studiebelasting van 70 uur.

Vooropleiding en opleidingsniveau
Voor de module Wft Basis worden geen specifieke vooropleidingseisen gesteld. Het opleidingsniveau van deze module is MBO-niveau.

Prijs: € 49

Bestel module

Last modified: Wednesday, 17 April 2019, 8:48 AM