Wft Schade Zakelijk volledig - oefenexamens

Deze module bevat 3 oefenexamens met elk 55 vragen. Deze examens voldoen aan de toetsmatrix van het CDFD. Alle antwoorden worden uitgebreid toegelicht. Ieder oefenexamen kan 3 keer gemaakt worden. Vanaf het moment van aanschaf is het lesmateriaal 6 maanden beschikbaar.


Prijs: € 39

Bestel module


Wft Schade Zakelijk volledig - E-learningmodule met oefenvragen en -examens

Algemeen
Deze module bestaat uit 14 hoofdstukken, meer dan 450 oefenvragen en 3 oefenexamens. Met deze lesstof bereidt u zich uitstekend voor op het officiële examen Wft Schadeverzekeringen zakelijk. In deze module krijgt u alle noodzakelijk basiskennis- en vaardigheden die u nodig heeft voor het examen. Naast het algemeen verzekeringsrecht, worden de onderwerpen brandverzekeringen, het aansprakelijkheidsrecht en de aansprakelijkheidsverzekering bedrijven & rechtsbijstandverzekering behandeld. Maar ook de wetgeving op het gebied van de WAM en WvW worden benoemd inclusief de (collectieve) motorrijtuigverzekeringen en aanvullende verzekeringen. Tot slot worden de technische verzekeringen, transportverzekeringen & incoterms en de ongevallen- en zorgverzekering behandeld.
De lesstof voldoet aan de toetstermen die gelden vanaf 01.04.2019. Alle antwoorden worden uitgebreid toegelicht.

Toegang tot e-learning omgeving
Vanaf het moment van aanschaf is het lesmateriaal 6 maanden beschikbaar.

Studiebelasting
De hele cursus kent een gemiddelde studiebelasting van 75 uur.

Vooropleiding en opleidingsniveau
Voor de module Wft Schadeverzekeringen zakelijk worden geen specifieke vooropleidingseisen gesteld. Maar het is verstandig om eerst het diploma Wft Basis en Schadeverzekeringen particulier te behalen, omdat deze diploma’s noodzakelijk zijn, samen met het diploma Schadeverzekeringen zakelijk om te voldoen aan de eisen voor de beroepskwalificatie Adviseur Schadeverzekeringen zakelijk. Het opleidingsniveau van deze module is HBO-niveau.

Prijs: € 49

Bestel module


Last modified: Wednesday, 17 April 2019, 8:49 AM