Wft Inkomen volledig - oefenexamens

Deze module bevat 3 oefenexamens met elk 46 vragen. Deze examens voldoen aan de toetsmatrix van het CDFD. Alle antwoorden worden uitgebreid toegelicht. Ieder oefenexamen kan 3 keer gemaakt worden. Vanaf het moment van aanschaf is het lesmateriaal 6 maanden beschikbaar.

Prijs: € 39


Bestel module (Deze module is beschikbaar vanaf 15 mei 2019)


Wft Inkomen volledig - E-learningmodule met oefenvragen en -examens

Algemeen
Deze module is onderverdeeld in 3 secties: de werkgever en inkomensverzekeringen, de werknemer en inkomensverzekeringen en de zelfstandig ondernemer en inkomensverzekeringen. Er zijn ruim 300 oefenvragen en 2 oefenexamens. Met deze lesstof bereidt u zich uitstekend voor op het officiële examen Wft Inkomen. In deze module krijgt u alle noodzakelijk basiskennis- en vaardigheden die u nodig heeft voor het examen.
De lesstof voldoet aan de toetstermen die gelden vanaf 01.04.2019. Alle antwoorden worden uitgebreid toegelicht.

Toegang tot e-learning omgeving
Vanaf het moment van aanschaf is het lesmateriaal 6 maanden beschikbaar.

Studiebelasting
De hele cursus kent een gemiddelde studiebelasting van 65 uur.

Vooropleiding en opleidingsniveau
Voor de module Wft Inkomen worden geen specifieke vooropleidingseisen gesteld. Maar het is verstandig om eerst het diploma Wft Basis te behalen, omdat dit diploma noodzakelijk is, samen met het diploma Inkomen, om te voldoen aan de eisen voor de beroepskwalificatie Adviseur Inkomen. Het opleidingsniveau van deze module is HBO-niveau.

Prijs: € 49 

Bestel module (Deze module is beschikbaar vanaf 15 mei 2019)


Last modified: Thursday, 2 May 2019, 10:49 AM