Wft Vermogen volledig - oefenexamens

Deze module bevat 3 oefenexamens met elk 47 vragen. Deze examens zijn samengesteld uit de actuele lesstof zoals die is vastgesteld door het  CDFD. Alle antwoorden worden uitgebreid toegelicht. Ieder oefenexamen kan 3 keer gemaakt worden. Vanaf het moment van aanschaf is het lesmateriaal 6 maanden beschikbaar.

Prijs: € 39 

Bestel module


Wft Vermogen volledig - E-learningmodule met oefenvragen en -examens

Algemeen
Deze module bestaat uit 21 hoofdstukken, ruim 400 oefenvragen en 2 oefenexamens. Met deze lesstof bereidt u zich uitstekend voor op het officiële examen Wft Vermogen. In deze module krijgt u alle noodzakelijk basiskennis – en vaardigheden die u nodig heeft voor het examen. In deze module komen de wetten, regels en belastingwetgeving aan de orde, maar ook de vormen en techniek van levensverzekeringen. Daarnaast wordt ook het onderwerp beleggen uitgebreid besproken en gaat de module in op de toekomstvoorzieningen in de eerste, tweede en derde pijler.
De lesstof voldoet aan de toetstermen die gelden vanaf 01.04.2019. Alle antwoorden worden uitgebreid toegelicht.

Toegang tot e-learning omgeving
Vanaf het moment van aanschaf is het lesmateriaal 6 maanden beschikbaar.

Studiebelasting
De hele cursus kent een gemiddelde studiebelasting van 80 uur.

Vooropleiding en opleidingsniveau
Voor de module Wft Inkomen worden geen specifieke vooropleidingseisen gesteld. Maar het is verstandig om eerst het diploma Wft Basis te behalen, omdat dit diploma noodzakelijk is, samen met het diploma Vermogen, om te voldoen aan de eisen voor de beroepskwalificatie Adviseur Vermogen. Het opleidingsniveau van deze module is HBO-niveau.

Prijs: € 90 

Bestel module


Last modified: Thursday, 9 May 2019, 5:12 PM